"Uhhhhh...Nagyon nagy történet, igaz Tündi azt írta, hogy a saját blogjában írjam le, de neki már nagyon-nagyon-ngyon sok hsz-e van, így marad az enyém.
SZóóóóval, mikor bejelentették az előző szponzoromtól való támogatásom megszünését, akkor nem igazán akartam azt a fórumot tovább gazdagítani a gondolataimmal, így egy olyan fóruot szerettem volna, ahol otthon tudom érezni magamat, ez pedig ez volt, majd hívtam Sanyit utána pedig Tüncit egy rossz számon, pontosabban a régin.... Így nem is értem el, majd elmentem edzést tartani, mikor jött egy számon egy hívás, mivel ki volt jelezve a szám, ezért felvettem, s egy női hang volt.
- Hallo, A Varga.
- Háálóó , szia, Tóth Ibolya vadzsok, s megkerestelek neten, s szeretnék veled levelezni
- Hello, mondd kedves Ibolya miben tudok segíteni?
- Láttalak internetttten és néztem a képeidet, olyán Zimbatikus vágy nékem.
- (Kissé zavartan) öööö...köszönöm szépen Ibolya,s miben tudok segíteni??
- Azzt szeretném, ha leveleznénk, s írnál nekem leveleket..
- (még zavartabban) ööö..khmmm....És hol találtál meg?
- Láttalak más fórumokban, s ott olvastam a hozzászólásaidat, s szimbádikus vótá nekem, s jó lenne, ha leveleznénk, s mert nagyon tszeee nekem.
-(Most már teljesen összezavarodottan és megilletődve, illetve magamban fogalmazva, hogy hogy is rázhatnám le) Nagyon szépen köszönöm, de Ibolya, sajna már nemezetek sehol blogot, mert nincs szponzorom, pontosabban megszünt a támogatásom, s most kellene szponzort keresnem, s ott szeretnék blogot vezetni majd..
- És ha én elintézném, hogy legyen fórumod???
- (ilyenkor már a munkahelyemen mindenki nézett, mert zavarban voltam, s a fejem már rák vörös volt) Köszi Ibolya, de a nők lapjában nem szeretnék forumot vezetni, meg ha akarnék, akkor bárhol megtehetném ezt, meg tudod Ibolya, van barátnőm, s nagyon jól megvagyunk vele...
- (ibolya azonnal közbevágva) És ha a Peak-en elintézném, hogy legyen fórumod??? Mert oda is be tudnála vinni...
- (Dániel kibaxott szarul van, s azonnal azt hitte, hogy egy Peak-nél dolgozó recepciós, vagy az irodában dolgozó megszállottal van dolga, akit csak azért nem zártak be, mert a munkájában jól teljesít) (SZóval a zavaromban nem tudtam poénra venni, s még minidg nem esett le) Nagyon szépen köszönöm, Ibolya, de Szakács Sanyi barátommal már beszéltünk erről..
- (Ibolya azonnal közbevágva, a szót belémfolytva) De akár egy teljes fórumrészed is lehetne...
- (Dáneilnek leesett) (nagy csönd......) Bazdkiiiiiiiiii......Tündi ezt beszoptam, nem kicsit!!!!!
SZóval Tündi elntézte...Dániel beopta!!!!"