Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Civilben  (Megtekintve 2514 alkalommal)
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #75 Dátum: Június 22, 2010, 03:15:06 »

Ez nem igaz!
Mi dolgozunk gőzerővel!
Kittyke!
Drukkolunk neked, most már szedd össze magad, mert csak azt olvassuk folyamatosan, hogy "nincs időm", meg "rohanásban" vagyok...3,

Tudom, nekünk, időmilliomosoknak könnyű...
Naplózva

Tünci, a Palatinus Fitness TESÁ-ja (értsd: TEremSÁrkány)
Kitty
Moderator
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #76 Dátum: Június 28, 2010, 09:27:07 »

sikerült végre minden vizsga!!!!!a héten szombaton elmaradt névnapi, szülinapinapi bulit tartok itthon a kertben.a készülődéssel telnek a napok, meg persze edzéssel elsősorban.Hétvégén rozsafesztiválon jártam a családommal, hát sajnos az idő nem nekünk kedvezett, de azért megnéztem ahugomat a szakadó esőben ,mert fellépett a tánc csapatával.Tegnap viszint megnéztem az Uránia mozis versenyemet amitvideokamerával vrtt fel anyu multkor.remélem mindenki nézi a foci VB-t!!! Grin Grin Grin
Naplózva
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #77 Dátum: Június 29, 2010, 08:28:33 »

Hi-hi-hi!
Elgondolkodtam, hogy milyen is a ROZSDAFESZTIVÁL..., aztán rájöttem, hogy rosszul olvastam...
Naplózva

Scarlett
Mindenható moderátor
Sr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #78 Dátum: Június 29, 2010, 11:47:45 »

én meg azon filoztam milyen a Rozsfesztivál Smiley ennyi diszlexiást egy helyen  Grin Grin
Naplózva

"Csak a Pufi rizs ad neked erőt és mindent lebíró akaratot" XD
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #79 Dátum: Június 29, 2010, 11:51:12 »

Na, Freud szép kis konzekvenciákat vonna le az asszociációinkból! (hű,de szép kis szavacska!)
Naplózva

dodi
Hero Member

dodi

Profil megtekintése
« Válasz #80 Dátum: Június 29, 2010, 02:10:17 »

he? Shocked
Naplózva

azélet megy tovább én meg jövök szembe
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #81 Dátum: Június 30, 2010, 08:10:46 »

Gyúrjá vazze!
Naplózva

Kitty
Moderator
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #82 Dátum: Július 03, 2010, 09:03:54 »

eljött a nap amit egész héten szerveztem.Holnap beszámolok hogy sikerült.A héten délelöttönként edzettem majdnem minden nap, délután dolgoztam általában, illetve bevásároltam a mai kerty bulihoz.szerencsére nagyon jo időnk van. 1órakor tesszük fel a marha pörit....este meg utcabál:)mindenkinek nagyon szép hétvégét kivánok .napozzatok sokat!
Naplózva
Kitty
Moderator
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #83 Dátum: Július 06, 2010, 11:04:45 »

A hétvégi kerty buli nagyon jol sikerült, még az eső se tudta elrontani.23an voltunk körülbelül.MInden nagyon jol alakult.este olyan dinom -dánom volt h fél2ig mulattunk.aztán még elmentünk két discot meglátogatni.Már jo régen voltam Szegeden bulizni, furcsa is volt.Vasárnap egész nap a pihenésről szolt. Két hét én indulok 19-én Görögországba nyaralni a párommal.Kos szigetére.egy hétig távol leszek.Ami az edzést illeti nagyon jol mennek az edzések a meleg időjárás ellenére is.Nem törik meg a lelkesedésem.Remélem mire hazaérek a nyaralásbol még több erőt gyűjtök és szép barna leszek.Láttam Linda a képeidet, nagyon jok lettek.Gondolom ti is nagyon élveztétek a nyaralást.
Naplózva
Scarlett
Mindenható moderátor
Sr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #84 Dátum: Július 06, 2010, 11:12:42 »

Jó nyaralást, én már jártam Koson...jó kis hely...amúgy én nem voltam nyaralni...majd brüsszelbe megyek anyuhoz...bulgária meló volt...csak volt 1-2 óra "szabadfoglalkozásunk"
Naplózva

"Csak a Pufi rizs ad neked erőt és mindent lebíró akaratot" XD
Kitty
Moderator
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #85 Dátum: Július 07, 2010, 12:11:21 »

reméljük mi is h jo lesz és kipihenem az éves munkát!utána gőzerővel dolgozom tovább. Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Naplózva
Kitty
Moderator
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #86 Dátum: Július 17, 2010, 09:02:32 »

Hétfőn irány Görögország (Kos sziget).Egy hét pihenés vár rám. Ami az edzést illeti igencsak azt mondhatom h nagyon belehuztam az elmult egy honapban .A kardio edzéseket egyszerűen olyan nehezen viselem, a meleg kikészit teljesen.Érzem h erre az egy hét pihire szükségem van, h kicsit pihenjen a testem.De kedden már edzek az uj edzésterv szerint, amit dodi megfog irni nekem addigra.Mai napom fürdőzéssel fog telni, az egyik bnőmmel elmegyek a szegedi fürdőbe napozni....nem mintha Görögbe nem lenne elég forroság:).
Naplózva
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #87 Dátum: Július 18, 2010, 10:33:12 »

Kivételesen engedélyezett az egy hét pihi, mivel megvizslattalak, és egész jó formában vagy!
...egészen jó... Grin
Naplózva

Kitty
Moderator
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #88 Dátum: Július 31, 2010, 11:10:45 »

Megérkezdtem a nyaralásbol.Nagyon nagyon jól éreztük magunkat .Kipihentem magam.Ezt még a héten a teremben is megjegyezték , h kipihentnek tűnök. Erőnlétileg ugy érzem jot tett nekem.a héten edzettem szerdátol.Jövőhéttől viszont visszaállok a ,,kő kemény "edzésekre.A héten sajnos kicsit fájt a torkom, meg az allergiám is előjött..de szerencsére ez az edzés terén nem befolyásolt.A Kos szigetet nagyon nagyon ajánlom mindenkinek, az ételek finomak voltak, a tenger isteni, a nap jol fogott(rajtam igencsak látszik),az emberek nagyon barátságosak voltak.Mostmár ideje visszazökkenni az itthoni dolgokba.remélem a forumos tagok is jol vannak.
Naplózva
sasa
Hero Member

Profil megtekintése
« Válasz #89 Dátum: Augusztus 01, 2010, 10:13:31 »

Tegnap nem is edzettél, mert ott voltunk és nem láttunk.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  

Ugrás: