Oldalak: 1 ... 35 36 [37]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vidám történetek!  (Megtekintve 20314 alkalommal)
Szakács Sándor (gyurma)
Moderator
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #540 Dátum: Július 15, 2010, 07:32:27 »

Na tessék...és ha olvassa a Fórumunkat?
 Wink
Rendben, várjuk a videót, szerintem nem fogtok unatkozni!

Szokta olvasni,legalább fel tud készülni rá! Wink
Érzed,hogy ez a mondat egy kicsit sántít?
Naplózva

szaki
Szakács Sándor (gyurma)
Moderator
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #541 Dátum: Július 17, 2010, 08:40:08 »

Mint kiderült,nem Komlóra megyünk műsort vezetni,hanem Sikondára.
Na,ez jó lesz,én meg a strand,le fog rólam rohadni a póló!
Nem,nem,nem vetkőzöm,ott lesz a Zsolti,úgy is ő az ász!
Naplózva

szaki
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #542 Dátum: Július 17, 2010, 08:41:14 »

Sál, sapka, kesztyű...vigyél azt is!
 Tongue
Naplózva

Tünci, a Palatinus Fitness TESÁ-ja (értsd: TEremSÁrkány)
Szakács Sándor (gyurma)
Moderator
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #543 Dátum: Július 24, 2010, 06:37:02 »

Mivel a karom sérülése keresztül húzta számításomat,ezért a Lívi (feleség)Úgy döntött,hogy elég a kifogásokból,el kell mennünk nyaralni.
15 éve nem voltam 3 napnál hosszabb időre sehol,ill,41 évesen még nem láttam a tengert.
Mivel szeretek lépésről,lépésre haladni,és kicsiben gondolkodni,a Magyar tengerrel kezdem,méghozzá ma!
3 hete 35 fokos meleg van,de,mi pont a mai napot választottuk,és úgy néz ki még 7 napig távol leszünk,alig lesz jó idő,és természetesen ha megjövünk,ismét verőfényes nyár következik.
tehát,jövő szombatig nem leszek a gép előtt!
Vigyázzatok magatokra,és ígérem(a jelek szerint) fehérebben jövök haza,mint amikor elindultam! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin ;
Tegnap a terembe edzés közben felcsúszott a pólóm,és egy lány észre vette a karomon a vágást,és elkezdett szőrnyűlködni,hogy milyen csúnya,de,én megnyugtattam:HIDD EL, A CÁPA SEM ÉLTE TÚL! Grin
« Utoljára szerkesztve: Július 24, 2010, 08:38:20 írta Szakács Sándor (gyurma) » Naplózva

szaki
Kovács Krisztián
Jr. Member
**

Profil megtekintése
« Válasz #544 Dátum: Július 24, 2010, 10:39:51 »

Mivel a karom sérülése keresztül húzta számításomat,ezért a Lívi (feleség)Úgy döntött,hogy elég a kifogásokból,el kell mennünk nyaralni.
15 éve nem voltam 3 napnál hosszabb időre sehol,ill,41 évesen még nem láttam a tengert.
Mivel szeretek lépésről,lépésre haladni,és kicsiben gondolkodni,a Magyar tengerrel kezdem,méghozzá ma!
3 hete 35 fokos meleg van,de,mi pont a mai napot választottuk,és úgy néz ki még 7 napig távol leszünk,alig lesz jó idő,és természetesen ha megjövünk,ismét verőfényes nyár következik.
Vigyázzatok magatokra,és ígérem(a jelek szerint) fehérebben jövök haza,mint amikor elindultam! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin ;
Tegnap a terembe edzés közben felcsúszott a pólóm,és egy lány észre vette a karomon a vágást,és elkezdett szőrnyűlködni,hogy milyen csúnya,de,én megnyugtattam:HIDD EL, A CÁPA SEM ÉLTE TÚL! Grin
érezzétek jól magatok!!
Naplózva
hummerdikk
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #545 Dátum: Július 24, 2010, 01:34:25 »

Hajra!!! Vigyazzatok a karodra  Wink
Naplózva
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #546 Dátum: Július 26, 2010, 09:03:12 »

Jó pihenést Sanyám!
...a családnak is!
...a cápaleves finom, és tápláló! Grin
Naplózva

Tünci, a Palatinus Fitness TESÁ-ja (értsd: TEremSÁrkány)
Szakács Sándor (gyurma)
Moderator
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #547 Dátum: Augusztus 02, 2010, 08:10:49 »

Nyaraltunk!
A hét napból,egy napot sikerült napozni,életem első nyaralása nem úgy sikerült ahogy elképzeltem,és egy szobába bezárva teljesen elviselhetetlen vagyok!
A gyereket otthagytuk a Balcsin a mamánál,és tegnap este felhívott,hogy apukám gyere értem,mert nem érzem jól magam,(olyan mint az apja) és a legnagyobb éjszakában elindultam fenyvesre,és haza hoztam.
Videó anyag hamarosan!
Naplózva

szaki
Oldalak: 1 ... 35 36 [37]
  Nyomtatás  

Ugrás: