|
zsuka
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: Július 23, 2010, 10:45:14 » |
|
Lemaradtam valamiről? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hummerdikk
|
 |
« Válasz #16 Dátum: Július 23, 2010, 11:07:16 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zsuka
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: Július 23, 2010, 11:13:46 » |
|
Még csak a terv van.... Egy biztos, hogy a közeljövőben! De remélem egy egész hadsereg nem lesz jelen,mert képes leszek zavarba jönni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
zsuka
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: Július 23, 2010, 11:55:07 » |
|
nem a hiszékeny jelző jutott először eszembe, de mivel nem ismerlek titeket bármire gondolhatok:) azért köszi előre is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Palatinus Tünde
|
 |
« Válasz #20 Dátum: Július 26, 2010, 09:08:37 » |
|
Ácsi Fiúk, ácsi! Nem riogatni senkit! Ismerhettek, a neten lehet írni bármit, de aki ismer engem közelebbről, az tudja, hogy a versenyzőim a védőszárnyaim alá tartoznak (a leendő versenyzők is), és semmi olyanba nem viszem bele őket, ami az én erkölcsi-etikai normámba nem fér bele! Márpedig sok minden nem fér bele, még is lehet eredményt elérni nélküle! Csak dolgozni kell hozzá! Nem véletlenül mondták rólam, hogy Anyaoroszlán vagyok, és SASA sem véletlenül hív ANYÁNAK, holott biológiailag elég nehezen lenne ez kivitelezhető! ...pláne utólag...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Tünci, a Palatinus Fitness TESÁ-ja (értsd: TEremSÁrkány)
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #21 Dátum: Július 26, 2010, 12:04:21 » |
|
de az én pótanyám még lehetsz hamár az enyém olyan messze van az év 90%-ban 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a Pufi rizs ad neked erőt és mindent lebíró akaratot" XD
|
|
|
|
Palatinus Tünde
|
 |
« Válasz #22 Dátum: Július 26, 2010, 12:41:12 » |
|
Rendben gyermekem! Azért remélem már szobatiszta vagy! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #23 Dátum: Július 26, 2010, 12:44:39 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Palatinus Tünde
|
 |
« Válasz #24 Dátum: Július 27, 2010, 08:41:28 » |
|
No lyányom, akkó eriggy takarítani! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #25 Dátum: Július 27, 2010, 09:19:20 » |
|
de nyem akaroook 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hummerdikk
|
 |
« Válasz #26 Dátum: Július 27, 2010, 11:17:26 » |
|
Ácsi Fiúk, ácsi! Nem riogatni senkit! Ismerhettek, a neten lehet írni bármit, de aki ismer engem közelebbről, az tudja, hogy a versenyzőim a védőszárnyaim alá tartoznak (a leendő versenyzők is), és semmi olyanba nem viszem bele őket, ami az én erkölcsi-etikai normámba nem fér bele! Márpedig sok minden nem fér bele, még is lehet eredményt elérni nélküle! Csak dolgozni kell hozzá! Nem véletlenül mondták rólam, hogy Anyaoroszlán vagyok, és SASA sem véletlenül hív ANYÁNAK, holott biológiailag elég nehezen lenne ez kivitelezhető! ...pláne utólag... Ooooo, mi csak oldjuk majd a feszultseget a sok baromsaggal  Amugymeg: Dokkmen a kirlay  Linda: na, ezt megszivtad 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #27 Dátum: Július 27, 2010, 03:52:29 » |
|
Ácsi Fiúk, ácsi! Nem riogatni senkit! Ismerhettek, a neten lehet írni bármit, de aki ismer engem közelebbről, az tudja, hogy a versenyzőim a védőszárnyaim alá tartoznak (a leendő versenyzők is), és semmi olyanba nem viszem bele őket, ami az én erkölcsi-etikai normámba nem fér bele! Márpedig sok minden nem fér bele, még is lehet eredményt elérni nélküle! Csak dolgozni kell hozzá! Nem véletlenül mondták rólam, hogy Anyaoroszlán vagyok, és SASA sem véletlenül hív ANYÁNAK, holott biológiailag elég nehezen lenne ez kivitelezhető! ...pláne utólag... Ooooo, mi csak oldjuk majd a feszultseget a sok baromsaggal  Amugymeg: Dokkmen a kirlay  Linda: na, ezt megszivtad  Anyu biztos mást mondana, hogy ki szívta meg 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Palatinus Tünde
|
 |
« Válasz #28 Dátum: Július 27, 2010, 08:49:26 » |
|
Jaja, majd ha ABBAN az életkorban leszel, elmondom! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szakács Sándor (gyurma)
|
 |
« Válasz #29 Dátum: Szeptember 01, 2010, 04:13:30 » |
|
http://www.viddler.com/explore/peak/videos/9/ Szeretném bemutatni, Koós Gabi edzéséből egy kis szösszenetet,aki nagyon jól szerepelt a PEAK által meghirdetett versenyen!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 01, 2010, 04:25:10 írta Szakács Sándor (gyurma) »
|
Naplózva
|
szaki
|
|
|
|