Oldalak: [1] 2 3
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Irány Brüsszel  (Megtekintve 317 alkalommal)
Scarlett
Moderator
Sr. Member

Profil megtekintése
« Dátum: Július 29, 2010, 12:23:16 »

Nos, mint már említettem szombaton kora reggel elindulunk kedves vőlegényemmel brüsszelbe kocsival...így már most nagy a nyüzsi mert még ezt kell meg azt kell, idő meg kb semmi...én már ma elkezdem a bőröndöt bepakolni és össze is írtam a legfontosabb táplálékkiegészítőket és kajákat amiket mindenképp el kell pakolnom...ma holnap nagyapa elhozza a hűtőtáskát is amibe az útra pakolunk...egyébként a kocsi csurig lesz cuccal...az hagyján hogy linda valag cuccal és hatalmas bőrönddel utazik amiben norbi holmijai benne sincsenek, de anyu sem szerénykedett a rendeléssel...viszünk neki könyvet,hatalmas dobozt a cuccaival, filmet, kenceficét, új laptopot, szülinapi ajcsit és 12 azaz tizenkettő üveg hungráia pezsgőt, merthogy az a kedvenc és bizony kint nem kapható, és persze ehhez jönnek a mi laptopjaink is meg majd a hűtőtáska és valahova a norbi ruháit is tenni kell  Grin Grin Grin szóval egyelőre itt tartunk...és még mindig kell pl pénzt váltani, a macskát lepasszolni és még fene se tudja mit Cheesy természetesen nem is mi lennénk ha nem az utolsó pillanatokban intéznénk mindent...legutóbb mikor koppenhágába mentünk az indulási előtti napon este rohangáltunk a norbinak fehér inget és nyakkendőt venni és persze az utazási irodába is úgy estünk be zárásra biztosítást kötni Cheesy de büszkén jelentem, hogy biztosításunk már van a kocsira is meg ránk is Cheesy   
apropó kis közvélemény kutatás...brüsszelből vonattal megközelíthető párizs és amszterdam egyaránt...párizs 3 óra amszertdam pedig 2 óra vonattal...mivwel egy hétre megyünk egy nagy vonatozás elég...
na és a kérdés: amszterdam vagy párizs??
Naplózva

"Csak a Pufi rizs ad neked erőt és mindent lebíró akaratot" XD
sasa
Hero Member

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: Július 29, 2010, 01:21:26 »

Amszterdam! Én már többszőr voltam, de nem lehet megunni.
Naplózva
Scarlett
Moderator
Sr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: Július 29, 2010, 07:29:45 »

nekem is amszterdam a szimpibb, nem is szeretem a franciákat( tudom ők sem engem:) )
Naplózva

hummerdikk
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: Július 29, 2010, 09:36:18 »

Hehe, nem kellene inkabb egy Transporterrel menni?  Grin
Naplózva
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #4 Dátum: Július 30, 2010, 07:28:51 »

Amszterdam!
Lakóbusszal!
 Grin
Naplózva

Tünci, a Palatinus Fitness TESÁ-ja (értsd: TEremSÁrkány)
Norbert Goltl
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: Július 30, 2010, 08:51:16 »

Csak Párizsban lehet független iPhone 4-et kapni... Cheesy
Naplózva
Scarlett
Moderator
Sr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: Július 30, 2010, 08:58:44 »

igen csak nem iphonet megyünk vásárolni hanem nyaralni és tavaly is el akartam menni amsterdamba és brueggebe szóval idén az élvez prioritást... Wink Grin
Naplózva

hummerdikk
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: Július 30, 2010, 10:31:27 »

Csak Párizsban lehet független iPhone 4-et kapni... Cheesy
Na a kis kocka...  Grin Grin Grin
Mi a helyzet?  Tongue
Naplózva
sasa
Hero Member

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: Július 30, 2010, 12:13:55 »

Attól függ, hogy ki hordja a nadrágot! Grin
Naplózva
Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #9 Dátum: Július 30, 2010, 12:59:29 »

Ki hordáná?
Természetesen a Férfi!
Az van, amit ő mond!!!
Ő pedig mi mást is akarhatna, mint a párja...!?!!
 Grin
...mint ahogy egy régi (nem)vicc is kimondja az igazat:
Két férj beszélget:
-Nálunk a családban mindig az enyém az utolsó szó...
-Ó, ez remek!
-...mindig azt mondom: IGENIS DRÁGÁM!
 Grin Grin Grin
Naplózva

Scarlett
Moderator
Sr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: Július 30, 2010, 05:45:32 »

Grin Grin Grin Grin nem én például abszolút kompromisszum képes vagyok...pl norbi hordja a rövidnadrágot én meg a hosszút és a hosszú az erősebb  Grin Grin Grin
na jó egyébként pedig valaki emlegetett egy transporter öhm hol is van? Grin Grin
egyelőre ott tarunk, hogy a fél lakás össze van pakolva, a másik felét pedig reggel pakolom el Cheesy lassan összekészítem dobozokba az egész napos kajcsimat, csak éppen hűlnek a nyamvadt tojások...norbi szendvicse meg már a hűtőben...mindjárt jön nagyapa is hűtőtáskával...és  megmutatom neki a verseny videót is...most hogy lassan itt a következő... Grin Grin még jó hogy megígértem neki, hogy persze utána rögtön megnézheti Grin Grin Grin  ha pedig ezzel mind megvagyok megyek le egy edzésre...ma egy jó kis lábnap lesz zárásként...nos egyelőre ennyi majd még jelentkezem most pedig megyek tojást puceválni  Roll Eyes
Naplózva

hummerdikk
Full Member

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: Július 30, 2010, 06:59:55 »

Grin Grin Grin Grin nem én például abszolút kompromisszum képes vagyok...pl norbi hordja a rövidnadrágot én meg a hosszút és a hosszú az erősebb  Grin Grin Grin
na jó egyébként pedig valaki emlegetett egy transporter öhm hol is van? Grin Grin
egyelőre ott tarunk, hogy a fél lakás össze van pakolva, a másik felét pedig reggel pakolom el Cheesy lassan összekészítem dobozokba az egész napos kajcsimat, csak éppen hűlnek a nyamvadt tojások...norbi szendvicse meg már a hűtőben...mindjárt jön nagyapa is hűtőtáskával...és  megmutatom neki a verseny videót is...most hogy lassan itt a következő... Grin Grin még jó hogy megígértem neki, hogy persze utána rögtön megnézheti Grin Grin Grin  ha pedig ezzel mind megvagyok megyek le egy edzésre...ma egy jó kis lábnap lesz zárásként...nos egyelőre ennyi majd még jelentkezem most pedig megyek tojást puceválni  Roll Eyes
Hat, ki kell egyet berelni, vagy Orban Vikinket megkerni h vigyenek el titeket  Cheesy Grin
Naplózva
Scarlett
Moderator
Sr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: Július 31, 2010, 06:18:15 »

Grin Grin
Nos szép jó reggelt mindenkinek....mi lassan indulnuk a nagy útra, legyetek jók és majd jelentkezem Cheesy
Naplózva

Palatinus Tünde
Mindenható moderátor
Hero Member

Profil megtekintése WWW
« Válasz #13 Dátum: Július 31, 2010, 08:11:09 »

Jó utat, vigyázzatok magatokra, meg egymásra!!!
 Kiss
Naplózva

Scarlett
Moderator
Sr. Member

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: Augusztus 01, 2010, 01:03:51 »

sziasztok
na tegnap megérkeztünk rendben brüsszelbe...az út elég hosszú volt, de szerencsére idén nem kerültünk bele nagyobb dugóba...az első 700km még tűrhető volt utána kicsit nehezebb volt...azért sok kávét és két energia italt valamint fél liter zero kolát is betoltam, hogy ébren tudjak maradni...este 9re meg is érkeztünk, vidzont utána meg már nem tuudtam aludni olyan fáradt voltam...a kajálásokat viszont megoldottam sikeresen és nem is ettem félre, bár a péksütik minden benzinkúton kísértettek Smiley
ma viszonylag korán ébredtünk utána megettem a szokásos zabkásámat majd kimentünk kicsit méászkálni és most nemsokára ebédelni fogunk, estére pedig anyu férje csinál nrkünk lazacot...én ilyen natúr grillezett verziót kapok...Smiley a nap további része amúgy pihenéssel fog telni, mert ma itt minden zárva van(mint minden vasárnap) holnap pedig irány a belváros és shoppingolunk egy kicsit Cheesy

amúgy a kocsit sikerült végül csurig megpakolni és még a transportert sem kell viktortól kölcsön kérni.... Grin Grin a mellékelt kép a csomagtartó egy számomra igen fontos részét ábrázolja, szal azért látszik hogy túl sok hely nem volt, de a hátsó ülés sem, mert végül az én böröndöm ott kötött ki Smiley
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3
  Nyomtatás  

Ugrás: