|
Scarlett
|
 |
« Dátum: Július 29, 2010, 12:23:16 » |
|
Nos, mint már említettem szombaton kora reggel elindulunk kedves vőlegényemmel brüsszelbe kocsival...így már most nagy a nyüzsi mert még ezt kell meg azt kell, idő meg kb semmi...én már ma elkezdem a bőröndöt bepakolni és össze is írtam a legfontosabb táplálékkiegészítőket és kajákat amiket mindenképp el kell pakolnom...ma holnap nagyapa elhozza a hűtőtáskát is amibe az útra pakolunk...egyébként a kocsi csurig lesz cuccal...az hagyján hogy linda valag cuccal és hatalmas bőrönddel utazik amiben norbi holmijai benne sincsenek, de anyu sem szerénykedett a rendeléssel...viszünk neki könyvet,hatalmas dobozt a cuccaival, filmet, kenceficét, új laptopot, szülinapi ajcsit és 12 azaz tizenkettő üveg hungráia pezsgőt, merthogy az a kedvenc és bizony kint nem kapható, és persze ehhez jönnek a mi laptopjaink is meg majd a hűtőtáska és valahova a norbi ruháit is tenni kell  szóval egyelőre itt tartunk...és még mindig kell pl pénzt váltani, a macskát lepasszolni és még fene se tudja mit  természetesen nem is mi lennénk ha nem az utolsó pillanatokban intéznénk mindent...legutóbb mikor koppenhágába mentünk az indulási előtti napon este rohangáltunk a norbinak fehér inget és nyakkendőt venni és persze az utazási irodába is úgy estünk be zárásra biztosítást kötni  de büszkén jelentem, hogy biztosításunk már van a kocsira is meg ránk is apropó kis közvélemény kutatás...brüsszelből vonattal megközelíthető párizs és amszterdam egyaránt...párizs 3 óra amszertdam pedig 2 óra vonattal...mivwel egy hétre megyünk egy nagy vonatozás elég... na és a kérdés: amszterdam vagy párizs??
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a Pufi rizs ad neked erőt és mindent lebíró akaratot" XD
|
|
|
|
sasa
|
 |
« Válasz #1 Dátum: Július 29, 2010, 01:21:26 » |
|
Amszterdam! Én már többszőr voltam, de nem lehet megunni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #2 Dátum: Július 29, 2010, 07:29:45 » |
|
nekem is amszterdam a szimpibb, nem is szeretem a franciákat( tudom ők sem engem:) )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hummerdikk
|
 |
« Válasz #3 Dátum: Július 29, 2010, 09:36:18 » |
|
Hehe, nem kellene inkabb egy Transporterrel menni? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Palatinus Tünde
|
 |
« Válasz #4 Dátum: Július 30, 2010, 07:28:51 » |
|
Amszterdam! Lakóbusszal! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Tünci, a Palatinus Fitness TESÁ-ja (értsd: TEremSÁrkány)
|
|
|
Norbert Goltl
Newbie

|
 |
« Válasz #5 Dátum: Július 30, 2010, 08:51:16 » |
|
Csak Párizsban lehet független iPhone 4-et kapni... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #6 Dátum: Július 30, 2010, 08:58:44 » |
|
igen csak nem iphonet megyünk vásárolni hanem nyaralni és tavaly is el akartam menni amsterdamba és brueggebe szóval idén az élvez prioritást... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hummerdikk
|
 |
« Válasz #7 Dátum: Július 30, 2010, 10:31:27 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sasa
|
 |
« Válasz #8 Dátum: Július 30, 2010, 12:13:55 » |
|
Attól függ, hogy ki hordja a nadrágot! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Palatinus Tünde
|
 |
« Válasz #9 Dátum: Július 30, 2010, 12:59:29 » |
|
Ki hordáná? Természetesen a Férfi! Az van, amit ő mond!!! Ő pedig mi mást is akarhatna, mint a párja...!?!!  ...mint ahogy egy régi (nem)vicc is kimondja az igazat: Két férj beszélget: -Nálunk a családban mindig az enyém az utolsó szó... -Ó, ez remek! -...mindig azt mondom: IGENIS DRÁGÁM! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #10 Dátum: Július 30, 2010, 05:45:32 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #12 Dátum: Július 31, 2010, 06:18:15 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Palatinus Tünde
|
 |
« Válasz #13 Dátum: Július 31, 2010, 08:11:09 » |
|
Jó utat, vigyázzatok magatokra, meg egymásra!!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scarlett
|
 |
« Válasz #14 Dátum: Augusztus 01, 2010, 01:03:51 » |
|
sziasztok na tegnap megérkeztünk rendben brüsszelbe...az út elég hosszú volt, de szerencsére idén nem kerültünk bele nagyobb dugóba...az első 700km még tűrhető volt utána kicsit nehezebb volt...azért sok kávét és két energia italt valamint fél liter zero kolát is betoltam, hogy ébren tudjak maradni...este 9re meg is érkeztünk, vidzont utána meg már nem tuudtam aludni olyan fáradt voltam...a kajálásokat viszont megoldottam sikeresen és nem is ettem félre, bár a péksütik minden benzinkúton kísértettek  ma viszonylag korán ébredtünk utána megettem a szokásos zabkásámat majd kimentünk kicsit méászkálni és most nemsokára ebédelni fogunk, estére pedig anyu férje csinál nrkünk lazacot...én ilyen natúr grillezett verziót kapok...  a nap további része amúgy pihenéssel fog telni, mert ma itt minden zárva van(mint minden vasárnap) holnap pedig irány a belváros és shoppingolunk egy kicsit  amúgy a kocsit sikerült végül csurig megpakolni és még a transportert sem kell viktortól kölcsön kérni....  a mellékelt kép a csomagtartó egy számomra igen fontos részét ábrázolja, szal azért látszik hogy túl sok hely nem volt, de a hátsó ülés sem, mert végül az én böröndöm ott kötött ki  
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|